Dankzij koeling heb je het in de zomer lekker fris en blijven voedingsproducten in de winkel en op restaurant heerlijk vers. Voor bedrijven is airconditioning belangrijk zodat hun werknemers er aangenaam kunnen werken. Supermarkten en restaurants hebben dan weer andere, commerciële koelsystemen nodig om de koudeketen te garanderen. In welke vorm en voor welk doel ook, Climagroup levert altijd de juiste koeltechniek voor jouw situatie.

Duurzame commerciële koeling

Voor koelcellen en koelmeubels in supermarkten, restaurants en zet Climagroup volop in op duurzaamheid en innovatie.

Climagroup werkt dus altijd met de meest recente koeltoepassingen. Zo weet je dat je installatie de nieuwste koeltechniek gebruikt en dus maximaal energie bespaart én duurzaam is.

 

Een belangrijke troef is dat we installaties digitaal monitoren om ze optimaal te laten werken en problemen te voorkomen.

Airconditioning

De zomers worden warmer en warmer. Airconditioning houdt de temperatuur altijd even aangenaam, zowel thuis als op het werk. Medewerkers, klanten en jezelf … 

Aircosystemen zijn enorm divers. Zo heb je:

●     VRF-Splits

●     Rooftop-units

●     Watersystemen

●     Chillers

●     Systemen met directe expansie

●     Watergekoelde units

 

Climagroup gaat samen met jou na welk aircosysteem het best bij jou of je bedrijf past. Zo hou je het altijd lekker fris.

Lekker koel, maar zeker ook duurzaam

Klassieke koelsystemen en oudere airco’s gebruiken F-gassen. Dit zijn broeikasgassen en hebben dus een grote impact op de opwarming van de aarde. Climagroup werkt actief mee aan de afbouw van koelsystemen op basis van F-gassen. Daarom hebben we de Green Deal Klimaatvriendelijke koeling van de Vlaamse overheid ondertekend.

Bij Climagroup zit duurzaamheid in ons DNA. We vinden het belangrijk om moderne en duurzame koeltechnieken met CO₂ en propaan en water (hydroloop) aan te prijzen. CO₂, propaan zijn zuinige en veilige gassen en daarom populaire koelalternatieven. Dé koelmiddelen van de toekomst, zeg maar. Ook de nieuwste airconditioningsystemen zijn ecologisch. Systemen die op lucht-luchtwarmtepompen werken, koelen in de zomer én verwarmen in de winter. Knap, toch?

 

De geknipte koeloplossing voor jouw situatie? Die vind je bij Climagroup!

PROJECTEN IN DE KIJKER

Proxy Delhaize Gent

Proxy Delhaize Gent

Bij Proxy Delhaize 'Academy' in Gent is het assortiment verse producten enorm populair. Een oerdegelijke koelinstallatie is dan ook essentieel om de versheid en de kwaliteit van die producten te garanderen.

De ideale koelmeubels voor een supermarkt? Die hebben volgens shopmanager Philippe Van Geele een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn milieuvriendelijk … En: vergeet ook niet dat een goede technische service onmisbaar is voor een supermarkt.

De perfecte match voor deze opdracht: Cooltech!

Hotel Marivaux

Hotel Marivaux

Het viersterrenhotel Marivaux kocht een oud pand om te renoveren en de bestaande oppervlakte uit te breiden met 41 kamers. Voor airco, ventilatie en verwarming zocht het hotel een betrouwbare partner met de nodige ervaring en expertise in HVAC-installaties. Omdat Climabel al lang met Marivaux samenwerkt, kwam CEO Willian Yang snel opnieuw bij Climabel uit.

 

“Ik kan Climabel alleen maar aanraden aan andere hoteleigenaars”, besluit de CEO van Hotel Marivaux. “Hun interventiesnelheid bij storingen en expertise zijn uniek.”

BMW Training Centre

BMW Training Centre

In het BMW Training Centre in Bornem geeft het automerk eigen technici en verkopers van dealers opleidingen over de nieuwste modellen. Omdat de deelnemers zowel vergaderen als aan auto’s sleutelen, kan de temperatuur en ventilatie in de verschillende lokalen erg verschillen. Een uitdaging die Borcalor perfect kon opleveren!

ANDERE DISCIPLINES

OVER ONS

Onze sectoren
Onze sectoren

Ontdek hoe we met hart en ziel ondernemen voor al onze klanten

NIEUWS

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier