Bij Proxy Delhaize 'Academy' in Gent is het assortiment verse producten enorm populair. Een oerdegelijke koelinstallatie is dan ook essentieel om de versheid en de kwaliteit van die producten te garanderen.

De ideale koelmeubels voor een supermarkt? Die hebben volgens shopmanager Philippe Van Geele een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn milieuvriendelijk … En: vergeet ook niet dat een goede technische service onmisbaar is voor een supermarkt.

De perfecte match voor deze opdracht: Cooltech!

Vlotte samenwerking en uitvoering

 Cooltech, een bedrijf van Climagroup, beantwoordde Philippes vragen zeer gericht en kwam snel met een geschikte oplossing op de proppen. Ook de installatie verliep vlot.

 “We waren op zoek naar een partner voor onze koelinstallatie”, vertelt Philippe. “En die vonden we al gauw in Cooltech.” “Een aanrader”, besluit Philippe na een geslaagde installatie!

Goede dienst na verkoop

Eenmaal de installatie draait, is een snelle technische service een topprioriteit. Een panne kun je nu eenmaal nooit uitsluiten, of misschien heb je een vraag over de werking van je apparaten. “Ook in de dienst na verkoop hebben we een betrouwbare partner gevonden”, besluit Philippe.

 Die snelle service is Climagroup’s belofte aan al onze klanten. Op onze service kun je ook 24/7 rekenen. We houden het graag eenvoudig en transparant. Daarom heeft elke klant één persoonlijk aanspreekpunt, één nummer en één tariefplan.

“Ook in de dienst na verkoop hebben we een betrouwbare partner gevonden”

Philippe Van Geele - Shop & Go Delhaize

Meest geavanceerde koeltechniek

Climagroup werkt altijd met de meest geavanceerde koeltoepassingen. Je installatie gebruikt dus de nieuwste koeltechniek, bespaart maximaal energie én respecteert de strengste duurzaamheidsnormen.

Bij Proxy Delhaize Academy hebben ze voor het hydroloopsysteem gekozen. Dat werkt op water, is milieuvriendelijker en verbruikt aanzienlijk minder dan oude koelinstallaties.

SOORTGELIJKE PROJECTEN

Bekijk onze andere projecten!

OVER ONS

Onze sectoren
Onze sectoren

Ontdek hoe we met hart en ziel ondernemen voor al onze klanten

NIEUWS

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier