Knowhow en ervaring in plaatsen, onderhouden en herstellen van sanitair

HVAC en sanitair gaan vaak hand in hand. Bij een nieuwbouw of renovatie loont het daarom de moeite om voor één partner te kiezen die meteen alles uit handen neemt. Op die manier zijn alle installaties en apparatuur volledig op elkaar afgestemd, en dat allemaal tegen een gunstiger kostenplaatje.

Sanitair moet natuurlijk functioneel zijn, maar ook passen bij je design. Met Climagroup zit je voor allebei goed.

Elk project is uniek

Bij Climagroup staat de klant altijd centraal. Dat noemen we ‘customer for life’. Jouw tevredenheid, op korte én op lange termijn. Dat is onze prioriteit. 

 Elke sector is verschillend, elk project is uniek. Wil je sanitair, verwarming, airco, ventilatie én sanitair zowel technisch als esthetisch optimaal integreren in je gebouw? Climagroup is de ideale partner, want wij ontzorgen je van a tot z tijdens het volledige project.

 Niet alleen kennen we ons vak, we innoveren continu. Of het nu gaat om commerciële of industriële koeling, ventilatie, airconditioning of verwarming. We stippelen voor elk project een oplossing op maat uit. Dat gebeurt in samenspraak met jou, volgens de specifieke behoeften en vereisten van je installatie.

PROJECTEN IN DE KIJKER

Gandae

Gandae

De gebouwen van Gandae in Gent waren toe aan een grondige opfrisbeurt, dus was het maatwerkbedrijf op zoek naar een HVAC-oplossing op hún maat. En die vonden ze bij Borcalor! Aan het woord: Stephan Hebbelinck, verantwoordelijke technische dienst bij Gandae.

ANDERE DISCIPLINES

OVER ONS

Onze sectoren
Onze sectoren

Ontdek hoe we met hart en ziel ondernemen voor al onze klanten

NIEUWS

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier