Word een gewaardeerde partner van Climagroup!

 

Versterk je toekomst als aannemer in HVAC en industriële koeling!

 

Ben je als aannemer op zoek naar nieuwe kansen en zekerheid in je werk? Sluit je als onderaannemer aan bij Climagroup, een betrouwbare partner die jouw professionele groei en financiële stabiliteit ondersteunt! We streven ernaar om samen te groeien en succes te behalen in een bloeiende samenwerking. Wij zoeken ondersteuning in heel België, dus waar je ook gevestigd bent, we verwelkomen je graag in ons team!

 

Waarom kiezen voor Climagroup?

 

1. Financiële stabiliteit: 
Climagroup biedt solide financiële zekerheid en stipte betalingen. Als onderaannemer kun je vertrouwen op een stabiele en gezonde zakelijke relatie.

 

2. Langdurige samenwerking: We streven naar langdurige partnerships met onze onderaannemers. Dit betekent regelmatige en consistente werkstromen, wat zorgt voor werkzekerheid en continuïteit.

 

3. Professionele ondersteuning: Wij staan altijd klaar om onze partners te ondersteunen. Je kunt rekenen op technische expertise, marketingondersteuning en begeleiding bij projecten.

 

4. Inspirerend Teamwerk: Een enthousiast en toegewijd team van collega’s/collega-onderaannemers, waarin we elkaar stimuleren om het beste uit onszelf te halen.

 

Maak de stap naar een stabiele toekomst in HVAC en industriële koeling!

 

Interesse gewekt? Vul onderstaand formulier in en wij nemen ASAP contact met je op! Of stuur een mail naar: partner@climagroup.be 


Ontdek hoe we samen jouw toekomst kunnen versterken.

 

Word partner

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier