Klant centraal, vanaf dag één

Bij Climagroup ontvangen we iedereen op een persoonlijke en warme manier. Wij zijn overal actief in België, 24 uur op 24, 7 dagen op 7 en altijd in de buurt dankzij zeven dochterondernemingen. Wij kennen onze klanten persoonlijk en zij weten altijd bij wie ze terecht kunnen. 80% van onze klanten vertrouwt al langer dan tien jaar op onze bedrijven. Welkom!

 

Met hart en ziel ondernemen zit in onze genen

De rode draad doorheen ons verhaal is onze passie voor techniek en maatwerk. Onze afdeling voor ontwikkeling en innovatie is gebouwd op diepgaande kennis en meer dan vijftig jaar ervaring als ondernemers. Daardoor denken en doen we voor onze klanten net zoals voor onszelf. Het resultaat staat voor ons centraal. Net als jij, zoeken we graag naar oplossingen op maat die de perfecte balans vinden tussen efficiëntie, kost en duurzaamheid. 

Persoonlijke service, 24/7

Elke klant krijgt bij ons één persoonlijk aanspreekpunt. Ook nadat we onze werken hebben afgerond, staan we voor je klaar. Onze technische service is 24/7 bereikbaar. Want jouw tijd, én die van jouw klanten, is kostbaar. Zeker op lange termijn willen we graag met jou verder. ‘Happy customers for life’, noemen we dat, dus we blijven met je meedenken.

 Ons team is trouwens heel divers. Onze techniekers en monteurs kennen hun vak als geen ander. Zo kunnen we je snel en doelgericht helpen, met creatieve oplossingen en slimme ontwerpen. En je rekent natuurlijk ook op ons enthousiast team in de backoffice, onmisbaar ingrediënt voor een optimale en persoonlijke service.

 

Continue innovatie maakt ons sterk

Ons inhouse trainingscenter maakt het mogelijk om non-stop opleiding en training te geven.  Nieuwe medewerkers leren daar de kneepjes van het vak en onze techniekers en installateurs scholen zich er voortdurend bij om up-to-date te blijven met de laatste nieuwe technieken en toepassingen. Zo verzekeren we kwalitatieve en deskundigeoplossingen voor jouw bedrijf. Dankzij onze strenge kwaliteitscontrole beantwoorden we altijd aan de geldende normen met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu.

Investeer in duurzaamheid

Duurzaam ondernemen is vanzelfsprekend voor Climagroup. Zowel qua technologie als qua energie-efficiëntie zijn we overtuigd dat elk bedrijf zich vandaag moet engageren om minder belastend te werken voor mens en milieu. Dat is ons rotsvaste overtuiging en we werken er elke dag aan om ze waar te maken binnen onze eigen organisatie en voor de bedrijven van onze klanten.

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier