In het BMW Training Centre in Bornem geeft het automerk eigen technici en verkopers van dealers opleidingen over de nieuwste modellen. Omdat de deelnemers zowel vergaderen als aan auto’s sleutelen, kan de temperatuur en ventilatie in de verschillende lokalen erg verschillen. Een uitdaging die Borcalor perfect kon opleveren!

“Voor premiummerk BMW is Borcalor de ideale premiumpartner”

Charles De Boeck - BMW Training Centre

Ideale temperatuur in elke ruimte

In het BMW Training Centre vinden op verschillende momenten diverse activiteiten plaats. Soms gaan er opleidingen door in de vergaderzalen, soms mogen de deelnemers van de opleidingen aan de auto’s sleutelen. Twee uur stilzitten in natuurlijk niet hetzelfde als twee uur actief werken … Dat betekent dat ook de temperatuur in de lokalen enorm kan verschillen.

 

Voor Borcalor, lid van Climagroup, was het een uitdaging om in alle ruimtes en voor iedereen de ideale temperatuur en verluchting te bereiken.

En … opdracht volbracht! Bijna overal in het gebouw is de luchtstroom variabel in functie van de bezetting. “De installatie van Borcalor werkt gelukkig perfect”, zo klinkt het bij BMW. “We zijn zeer tevreden!”

Design and build: een van onze troeven

Bij Climagroup streven we altijd naar de juiste balans tussen betaalbare oplossingen en de nieuwste, duurzame innovaties op de markt.

 

Bij het ontwerp van airco voor bedrijven gaan we altijd voor de maximale meerwaarde, van ontwerp tot realisatie, ongeacht de schaal, reikwijdte en het budget van je project.

 

Bovendien werken we nauw samen met onze leveranciers: met onze expertise en creativiteit brengen we elke uitdaging tot een goed einde en leveren we knappe ontwerpen af.

“Ik denk dat er weinig firma’s dit niveau aankunnen!”

Charles De Boeck - BMW Training Centre

Borcalor: betrouwbare partner

In een BMW is elke technische en esthetische functie tot in de puntjes uitgewerkt. “BMW is gekend als een premiummerk”, zegt Charles De Boeck van het BMW Training Centre. “We hebben dan ook gekozen voor een premiumpartner om de airco en ventilatie van ons trainingscentrum in Bornem te verzorgen.”

 

Tijdens de werken kwam Borcalor in contact met de nieuwste modellen. “Discretie was dus prioriteit. Het was belangrijk dat de juiste mensen voor het project aan de slag gingen.”

SOORTGELIJKE PROJECTEN

Bekijk onze andere projecten!

OVER ONS

Onze sectoren
Onze sectoren

Ontdek hoe we met hart en ziel ondernemen voor al onze klanten

NIEUWS

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier