Persoonlijke service, 24/7

Bij Climagroup gaan we voor totale klanttevredenheid. In elke fase van het project, maar ook wanneer het project is afgerond, willen we onze klant begeleiden. Je profiteert van een persoonlijke service met één unieke contactpersoon die voor je klaarstaat. Daarnaast is onze technische dienst op elk moment bereikbaar. Onze 7 vestigingen zijn verspreid zijn over België. Daardoor zijn we op elk moment dicht bij onze klanten.

100% service, 0% zorgen

 

Elke klant krijgt bij ons één persoonlijk aanspreekpunt. Ook nadat we onze werken hebben afgerond, staan we voor je klaar. Onze technische service is 24/7 bereikbaar. Want jouw tijd, én die van jouw klanten, is kostbaar. En ook op lange termijn willen we graag met onze klanten verder. ‘Happy customers for life’ noemen we dat.

Ons team is trouwens heel divers. Onze administratieve medewerkers, techniekers en monteurs kennen hun vak als geen ander. Zo kunnen we je snel en doelgericht helpen.

Betere service dankzij
preventieve controle en monitoring

Via preventieve controles en digitale monitoring van je systeem zorgt Climagroup ervoor dat je apparatuur optimaal en duurzaam presteert, ook op lange termijn. 

 

Dankzij deze controles en monitoring kunnen we problemen vaak voorkomen voordat ze een probleem worden. Daardoor gaat je installatie uiteindelijk langer mee en veroorzaken ze minder reparatiekosten.

Eigen opleidingscentrum

Onze jarenlange expertise houden we scherp door continu te innoveren. Door te investeren in de toekomst, blijven ook wij verder groeien. We breiden onze expertise uit met de meest geavanceerde technieken op de markt en volgen de nieuwste trends in de sector. Via ons eigen opleidingscentrum in Alken zetten we die technologische evolutie om in de praktijk. Het is ook de plek waar onze technici en installateurs zich continu bijscholen.

Net omdat we ervaring met innovatie combineren, leveren wij telkens efficiënte en milieuvriendelijke producten af. Bovendien ontdekken we nieuwe manieren om kosten te verminderen. Tot slot hanteren we een strikt kwaliteitssysteem. Daarmee beantwoorden we aan de almaar hogere standaarden van de markt.

PROJECTEN IN DE KIJKER

Proxy Delhaize Gent

Proxy Delhaize Gent

Bij Proxy Delhaize 'Academy' in Gent is het assortiment verse producten enorm populair. Een oerdegelijke koelinstallatie is dan ook essentieel om de versheid en de kwaliteit van die producten te garanderen.

De ideale koelmeubels voor een supermarkt? Die hebben volgens shopmanager Philippe Van Geele een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn milieuvriendelijk … En: vergeet ook niet dat een goede technische service onmisbaar is voor een supermarkt.

De perfecte match voor deze opdracht: Cooltech!

Gandae

Gandae

De gebouwen van Gandae in Gent waren toe aan een grondige opfrisbeurt, dus was het maatwerkbedrijf op zoek naar een HVAC-oplossing op hún maat. En die vonden ze bij Borcalor! Aan het woord: Stephan Hebbelinck, verantwoordelijke technische dienst bij Gandae.

AS Adventure Turnhout

AS Adventure Turnhout

Na een geslaagd project koos AS Adventure opnieuw voor Cooltech voor de installatie van een KWO-systeem in het nieuwste filiaal in Turnhout. Voor de outdoorketen staat de natuur altijd op nummer 1, óók voor de verwarming en koeling van hun panden. Daarom kozen ze voor een ecologisch verantwoord systeem dat werd aangepast aan de noden van het atypische pand. Jean-Louis Jacobs, projectleider bij A.S.Adventure, over de vlotte samenwerking tussen twee gemotiveerde ondernemingen.

Practimed

Practimed

Practimed is een medisch centrum met 2 vestigingen in Tessenderlo en Bree. In 2018 werd het nieuwe gebouw in Bree gezet, waarbij de HVAC van het gebouw aan Rob Air werd toevertrouwd. Guy Borghs, facility medewerker bij Practimed, licht toe hoe Rob Air het comfort van patiënt én medewerker verhoogde.

ANDERE DISCIPLINES

OVER ONS

Onze sectoren
Onze sectoren

Ontdek hoe we met hart en ziel ondernemen voor al onze klanten

NIEUWS

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier