Climagroup
Dé specialist in koeling en HVAC

Climagroup bestaat uit zeven bedrijven die de handen in elkaar hebben geslagen om hun passie, ervaring en knowhow te delen. Cooltech, Borcalor, Rob Air, Pure Air, De Noyette, Milieu & Koeltechniek en Climabel behouden elk hun eigen karakter en staan samen sterker klaar voor de klant onder de naam Climagroup.

Met Climagroup waait er een innovatieve wind door het Belgische klimaatlandschap. Onze duurzame totaaloplossingen voor horeca, industrie, kantoren, (food)retail en de zorgsector maken daarbij het verschil. Dankzij constante innovaties in HVAC bij zowel commerciële als industriële koeling, ontwerpt en plaatst ons toegewijd team dagelijks de juiste installaties specifiek op maat van onze klanten. We adviseren en begeleiden u doorheen het hele proces van plaatsing tot onderhoud. Zo creëert Climagroup ademruimte voor u.

Onze sterkte? We gaan voor een optimaal resultaat aangepast aan de behoeftes en vereisten van onze klanten. We streven naar een volledige klanttevredenheid, niet alleen op korte, maar ook op lange termijn.

Climagroup maakt deel uit van Hasco Invest, een ijzersterk partnership. Hasco Invest is een private familiale holding met hoofdkantoor in Hasselt. Zij combineren de operationele sterktes en de langetermijnvisie van een industriële groep met de flexibiliteit en een scheut opportunisme van een financiële investeerder. Dankzij de ondersteunende diensten van Hasco Invest, kan Climagroup zich volledig focussen op haar eigen specialiteit: koeling en HVAC.

Onze missie

Als familiale groep met diverse regionale vestigingen bieden wij op maat gemaakte totaaloplossingen in verwarming, koeling en ventilatie. Met respect voor de wensen en behoeftes van onze klanten, staan wij steeds klaar met advies en ondersteuning.

De onderscheidende kwaliteiten van Climagroup​

Wij zijn aanwezig in heel België dankzij verschillende hubs en kiezen voor een servicemodel waarbij iedereen overal snel terecht kan. De klant staat bij ons écht centraal en daarom kiezen we bewust voor een ‘customers for life’ mindset: we garanderen op lange termijn dezelfde uitstekende service voor elke klant. Met meer dan 50 jaar ervaring vinden wij het antwoord op elke uitdaging!

Een uitgebreid en gespecialiseerd team

Wij hebben een divers en enthousiast team dat voor onze klanten klaarstaat. Van onze administratieve medewerkers tot onze techniekers en monteurs: zij kennen hun vak en engageren zich alleen voor topkwaliteit. Dankzij ons intern opleidingscentrum kunnen wij blijvend vorming en training voorzien. Alleen op die manier kunnen we een hoge kwaliteit en steeds creatievere oplossingen blijven aanbieden!

Climagroup blijft stevig groeien

Groei is vooruitgang. Climagroup realiseerde in het verleden reeds een duurzame groei, zowel organisch als door onze buy-and-build strategie. Wij kiezen ervoor om te investeren in de toekomst, om te blijven groeien en elk jaar positief te evolueren.

Onze evolutie

Climagroup is het resultaat van een succesvolle samenwerking van zeven verschillende bedrijven uit de klimatiseringssector, elk met hun eigen specialisaties en jarenlange bekwaamheid. We delen onze kennis, ervaring en passie met elkaar om zo steeds meer voor onze klanten te kunnen realiseren.

De gemeenschappelijke noemers zijn onze passie voor techniek, jarenlange ervaring en aanvullende kennis. Samen sta je sterker, bereik je meer en daarom bundelden we onze krachten.

Onze service is net zo zuiver als onze lucht

Climagroup gaat volledig voor 100% service en 0% zorgen. Dankzij een sterk en uitgebreid servicemodel kan u als klant altijd op ons rekenen. Wij gaan voor ‘happy customers for life’ en garanderen een lange termijn ondersteuning van elke klant

Aanwezig in de hele Benelux
Climagroup heeft installaties verdeeld over de hele Benelux waarvoor ook het onderhoud wordt gedaan. Door deze grote spreiding kan Climagroup bouwen op een servicemodel dat u op elk moment ontzorgt.

24/7 bereikbaarheid
Dankzij onze flexibiliteit garanderen we een extrasnelle service, want uw tijd telt voor ons.

Eenvoud en transparantie
Geen massacommunicatie, maar een persoonlijke aanpak.
Elke klant kan rekenen op één persoonlijk aanspreekpunt,
één nummer en één tariefplan. Eenvoudig en duidelijk.

Professionele medewerkers
Dankzij ons intern opleidingscentrum kunnen wij u steeds de laatste nieuwe oplossingen en technologieën aanbieden. Al onze medewerkers kennen hun vak tot in de fijnste kneepjes.

Onze totaalaanpak
U kan bij ons voor alles terecht. Vanaf het eerste gesprek tot de plaatsing, het onderhoud en zelfs de afstelling en keuring van uw machines. Eén contactpunt voor al uw klimatiseringsvragen en -noden!