Op maat van Soudal

Christof: “Bij een design & build-project wordt de installatie volledig afgestemd op de noden van de klant. Dit betekent dat wij voor de industriële koeling van de Soudal-fabriek volledig op maat hebben gewerkt. Concreet hebben we een chiller van 900 kw met PLC-sturing geïnstalleerd en een dry cooler voor de regeneratie van het grondwater. Specifiek voor deze werf was het gebruik van inox piping.” 

 

 

Elke werf heeft zijn uitdagingen

“Elke werf gaat gepaard met zekere uitdagingen. Deze is geen uitzondering.” Zegt Christof. “Een van de grootste uitdagingen was de inox piping die vroeg om zeer zware technische vereisten.” Daarnaast moest Cooltech zich aan een zeer strakke planning houden. Er werden namelijk, gezien de omvang van de fabriek en het project, verschillende (onder)aannemers ingeschakeld, wat de nodige complexiteit in planning en voorbereiding met zich meebracht. Gelukkig wisten de techniekers en installateurs van Cooltech het tot een goed einde te brengen.

 

Geen uitdaging te groot

“Ik ben het meest trots op hoe mijn team is omgegaan met de verschillende uitdagingen op de werf. En hoe wij als Climagroup een echte meerwaarde kunnen betekenen voor onze klant.” We hadden het zelf niet beter kunnen verwoorden Christof! Beide partijen zijn zeer blij met het resultaat en Climagroup heeft weer een prachtig project afgeleverd. 

SOORTGELIJKE PROJECTEN

Bekijk onze andere projecten!

OVER ONS

Onze sectoren
Onze sectoren

Ontdek hoe we met hart en ziel ondernemen voor al onze klanten

NIEUWS

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier