De gebouwen van Gandae in Gent waren toe aan een grondige opfrisbeurt, dus was het maatwerkbedrijf op zoek naar een HVAC-oplossing op hún maat. En die vonden ze bij Borcalor! Aan het woord: Stephan Hebbelinck, verantwoordelijke technische dienst bij Gandae.

“Borcalor schakelt snel en denkt écht mee met de klant” 

Stephan Hebbelinck - Gandae

Mens en klant centraal

Stephan: “Bij Gandae gaan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag. Hun activiteiten zijn zeer divers en omvatten onder meer het machinaal en manueel verpakken van promotionele artikelen, het afvullen van poeders en vloeistoffen, het verwerken en verzamelen van staalwaaiers en het sleeven van flessen en flacons. Bij Gandae staan mens en klant centraal, een perfect sociaaleconomisch evenwicht.”

 

Driejarig opfrisproject

“De productieruimte en kantoren van onze site in Gent waren verouderd en te klein geworden. Daarom hebben we de oude gebouwen in 3 fases afgebroken en een groot deel van de site voorzien van nieuwe, grotere gebouwen. Momenteel zitten we in de laatste fase van dit driejarige project. Borcalor heeft de verwarming, het sanitair en de ventilatie van de nieuwe gebouwen voor zijn rekening genomen. Samen met het studiebureau hebben ze een technische installatie voorgesteld, bijgestuurd waar nodig en uiteraard ook uitgevoerd. Met succes!”

Lager energieverbruik, hoger gebruikscomfort

“Ons vorige HVAC-systeem was gezien de leeftijd van de gebouwen gedateerd en aan vervanging toe. De nieuwe installatie zorgt voor een lager energieverbruik, minder belasting op het milieu én een hoger gebruikscomfort. Terwijl ik met het oude systeem dagelijks wel technische problemen had – zeker in de winter – hoef ik er nu niet meer naar om te kijken. Alles wordt automatisch geregeld en dat is uiteraard enorm aangenaam en tijdbesparend.”

Prima prijs-kwaliteit

 

“Borcalor staat echt voor topservice! Ik heb in het verleden al met andere HVAC-partners samengewerkt, maar de communicatie van Borcalor is prima. Ze reageren zeer snel wanneer er opmerkingen of problemen zijn tijdens de installatie en reiken ook meteen een oplossing aan. Verhouding prijs-kwaliteit zitten ze ook goed. Ondertussen hebben we Borcalor opnieuw ingeschakeld om nieuwe HVAC-installaties te voorzien op onze tweede site in Gent.”

SOORTGELIJKE PROJECTEN

Bekijk onze andere projecten!

OVER ONS

Onze sectoren
Onze sectoren

Ontdek hoe we met hart en ziel ondernemen voor al onze klanten

NIEUWS

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier