Kraakverse voeding dankzij de ideale koelingsinstallatie

Koeling is essentieel om voeding kraakvers te houden, van boer tot bord. Een goede commerciële koelinstallatie is energie-efficiënt en duurzaam.

Climagroup is de geknipte partner voor commerciële koeltechniek. We ontwerpen en plaatsen koelsystemen voor supermarkten en groothandels die de koudeketen garanderen en die duurzaam zijn. Bovendien maken we het mogelijk dat je klanten op elk moment in een aangename temperatuur winkelen.

Afbeelding

Duurzame oplossingen en ontwerp op maat

Bij Climagroup staan we garant voor de optimale koeloplossing. Of je nu een winkel, warenhuis of opslagplaats wilt koelen, we zoeken samen met jou naar de meest geschikte techniek en het geknipte ontwerp op maat van jouw situatie en de beschikbare ruimte.

Climagroup zet in op natuurlijke en milieuvriendelijke koelmiddelen voor supermarkten en voedingswinkels. We bouwen het gebruik van F-gassen als koelmiddel dan ook in sneltempo af.

Een totale HVAC-oplossing nodig met airco en verwarming voor een aangename temperatuur in de winkelruimte? Ook dan is Climagroup de perfecte partner. We maken gebruik van de meest energie-efficiënte oplossingen.

Innovatie voor jouw comfort

 

Climagroup werkt altijd met de meest geavanceerde koeltoepassingen. Je installatie gebruikt dus de nieuwste koeltechniek. Denk aan systemen op basis van CO2 of waterkoeling. Zo bespaar je maximaal energie én respecteer je de strengste duurzaamheidsnormen.

Via digitalisering kunnen we geavanceerde energie-efficiënte systemen aanbieden. Zo monitoren we de prestaties van installaties van talloze klanten op afstand. Daardoor kunnen we de apparatuur optimaliseren en anticiperen we op mogelijke problemen. We voorkomen bovendien eventuele interventies in de toekomst en onnodige kosten.

Aangename temperatuur  tijdens het winkelen

Klanten winkelen liever in een winkel met de perfecte binnentemperatuur. De niet-gekoelde ruimtes van je zaak hebben dus best een aangename temperatuur.

Geen probleem, ook daar zit je bij Climagroup goed. Wist je dat onze aircosystemen discreet zijn en zich perfect in het design van jouw winkel integreren? Onze aircosystemen zijn mooi weggewerkt en geluidloos. De installatie gebeurt snel en budgetvriendelijk.

Climagroup met Green Deal naar klimaatvriendelijke koeling

Climagroup steunt de Green Deal ‘Klimaatvriendelijke koeling’. Dat is een initiatief van de Vlaamse overheid om het gebruik van F-gassen als koelmiddel in supermarkten en voedingswinkels af te bouwen. Het koelsysteem in de meeste supermarkten en voedingswinkels in Vlaanderen werkt op basis van gefluoreerde broeikasgassen, zogenaamde F-gassen. Deze F-gassen zijn uitermate schadelijk voor het klimaat.

Samen met grote winkelketens werken we aan hun transformatie van klassieke koeling naar duurzame koeling op CO2 of water. Climagroup beschikt, mede dankzij de knowhow van zijn leden, over bakken ervaring en heel wat knowhow.

Als alternatief zetten we daarom volop in op natuurlijke en milieuvriendelijke koelmiddelen.

PROJECTEN IN DE KIJKER

Proxy Delhaize Gent

Proxy Delhaize Gent

Bij Proxy Delhaize 'Academy' in Gent is het assortiment verse producten enorm populair. Een oerdegelijke koelinstallatie is dan ook essentieel om de versheid en de kwaliteit van die producten te garanderen.

De ideale koelmeubels voor een supermarkt? Die hebben volgens shopmanager Philippe Van Geele een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn milieuvriendelijk … En: vergeet ook niet dat een goede technische service onmisbaar is voor een supermarkt.

De perfecte match voor deze opdracht: Cooltech!

ANDERE SECTOREN

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier