In opdracht van Cordeel mocht Climagroup meewerken aan de gloednieuwe kantoren van reclamebureau TBWA. Een uitdagend project waarbij dochterondernemingen Rob Air en Pure Air de handen in elkaar sloegen om de volledige koeling, verwarming en ventilatie te verzorgen. Aan het woord Daan Simons, Operational manager voor Rob Air.

Duurzaamheid, comfort en flexibiliteit in gebruik waren de belangrijkste pijlers voor dit project

Daan Simons - Operational manager Rob Air

Totaalproject met specifieke eisen

“De belangrijkste vraag van de klant was volledige vrijheid in koeling en verwarming van de verschillende ruimtes.” vertelt Daan. Om dit te verzekeren maakte Rob Air gebruik van een 3-pijps DX-systeem. Met dit duurzaam en budgetslim systeem is het niet alleen mogelijk om tegelijk te verwarmen en op een andere plaats te koelen, het laat ook een warmte-uitwisseling toe tussen de ruimtes om het energieverbruik tot een minimum te brengen. Daarnaast draait dit systeem volledig fossielvrij. Een must voor de klant én Climagroup.

Vrijheid en flexibiliteit

“Bij TBWA werken ze met grote landschapsburelen waaraan hun werknemers zitten. De klant wilde de vrijheid om deze eilanden van opstelling te veranderen zonder zich zorgen te hoeven maken dat bepaalde plaatsen geen koeling of verwarming zouden genieten.” Rob Air en Pure Air kwamen met de oplossing om de installaties te voorzien van nozzelroosters. Deze roosters zijn afzonderlijk instelbaar, wat toelaat om de luchtstromen moeiteloos aan te passen voor maximaal comfort voor de werknemers.

Strak design voor een strak interieur

Als kers op de taart zorgde Rob Air ervoor dat hun zichtbare installaties perfect opgingen in het strakke design van de kantoorruimtes door gebruik te maken van de hoogste afwerkingsgraad (textielkanalen).  Weer een knap staaltje samenwerking, vakmanschap en vernuftigheid door het team van Climagroup. 

SOORTGELIJKE PROJECTEN

Bekijk onze andere projecten!

OVER ONS

Onze sectoren
Onze sectoren

Ontdek hoe we met hart en ziel ondernemen voor al onze klanten

NIEUWS

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier