Practimed is een medisch centrum met 2 vestigingen in Tessenderlo en Bree. In 2018 werd het nieuwe gebouw in Bree gezet, waarbij de HVAC van het gebouw aan Rob Air werd toevertrouwd. Guy Borghs, facility medewerker bij Practimed, licht toe hoe Rob Air het comfort van patiënt én medewerker verhoogde.

"Gezien de flexibele samenwerking, de strakke deadline die ze gehaald hebben en de goede service achteraf, zou ik Rob Air zeker aanraden!”

Guy Borghs - Practimed

Ventilatie als meerwaarde

Guy: “In het nieuwe gebouw in Bree heeft Rob Air de volledige airco-installatie geplaatst op het gelijkvloers, waar de polikliniek zich bevindt, en op de eerste verdieping met kantoren. Op de eerste verdieping worden de toestellen ook gebruikt voor het verwarmen van de kantoorruimtes en de aula, want er is boven geen vloerverwarming aanwezig. Deze nieuwe installatie zorgt voor een verhoogd comfort voor de patiënten, medewerkers en specialisten. Zeker in vergelijking met het oude gebouw, waar de koeling en ventilatie vrij beperkt was. Bovendien heeft Rob Air het volledige gebouw voorzien van ventilatie, wat zeker in coronatijden een belangrijke meerwaarde is.”

Topservice voor, tijdens en na

“Zowel voor, tijdens als na de installatie hebben we steeds een goede en duidelijke samenwerking gekend. Tijdens de werfvergaderingen op voorhand is de afstelling van de installatie duidelijk besproken en op maat van onze noden bijgestuurd. Alles is uitgevoerd volgens de offerte en aanpassingen werden gedaan volgens vraag. Tijdens de installatie is er door de architect nog een wijziging gevraagd die Rob Air op korte termijn heeft doorgevoerd en waarvoor een correcte prijs tegenover werd gesteld. Daarnaast is er nog een extra aircotoestel geplaatst vlak nadat het project was opgeleverd. Ook hier zijn correcte prijzen toegepast en heeft Rob Air de werken met een strakke deadline opgeleverd.”

“De werfverantwoordelijke van Rob Air kent duidelijk zijn vak!"

Guy Borghs - Practimed

Vlotte vakspecialisten

“De werfverantwoordelijke van Rob Air kent duidelijk zijn vak! Voor ons was het niet onbelangrijk dat er steeds een vlotte en vriendelijke samenwerking was. Gezien de flexibele samenwerking, de strakke deadline die ze gehaald hebben en de goede service achteraf, zou ik Rob Air zeker aanraden!”

SOORTGELIJKE PROJECTEN

Bekijk onze andere projecten!

OVER ONS

Onze sectoren
Onze sectoren

Ontdek hoe we met hart en ziel ondernemen voor al onze klanten

NIEUWS

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier