Eduards Trailer Factory is een producent van ongeremde en geremde aanhangwagens tot 3500 kilogram. In de productieruimte van 17.000 m2 worden elke dag plateauwagens, multi-transporters, autotransporters en kippers gemonteerd. Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in het bedrijf. Zo denken ze erover na om zonnepanelen te installeren op het dak en investeerden ze onlangs in HVAC-oplossingen van Cooltech. Joachim Raes, Operationeel Manager bij Cooltech, vertelt over de samenwerking.

“De samenwerking tussen alle partijen is op wieltjes verlopen” 

Joachim Raes - Cooltech

Vlotte en open communicatie

Joachim: “De samenwerking tussen de verschillende partijen is op wieltjes verlopen. Er was een vlotte en open communicatie en we hebben steeds zonder problemen de bouwwerf kunnen opvolgen met een vaste ploeg. Dit zorgt ervoor dat onze klant steeds een vast aanspreekpunt had en de afstemming op de werf vlot kon verlopen.”

 

Uitdagend project

“Het was een uitdagend project omwille van de omvang en de complexiteit, vooral wat betreft de sturing van de verschillende installaties. Maar dankzij de goede samenwerking en communicatie tussen de verschillende partijen hebben we dit binnen het vooropgestelde budget en de timing kunnen opleveren. En dit zonder in te boeten op de kwaliteit en het vakmanschap waar Cooltech om bekendstaat!”

 

Samenwerking met Pure Air

“Bij dit project hebben we onze veelzijdigheid als bedrijf goed kunnen aantonen, gaande van airco’s voor het magazijn over een VRV-installatie voor de kantoren tot een chiller die ijswater aanmaakt. Wij hebben ook het sanitaire warm water voor onze rekening genomen. De ventilatiewerken hebben we tenslotte gecoördineerd met onze partner Pure Air. Een mooi voorbeeld van het type samenwerking waar Cooltech en Pure Air, allebei leden van de Climagroup, toe in staat zijn.”

 

Trots op een topteam

“Het feit dat we een groot en vrij complex project met een strakke planning tot ieders tevredenheid hebben opgeleverd, maakt ons heel trots. En als Operationeel Manager ben ik in het bijzonder heel fier op de topploeg die deze werf van A tot Z getrokken heeft met de ondersteuning van onze projectleiding van Cooltech.”

SOORTGELIJKE PROJECTEN

Bekijk onze andere projecten!

OVER ONS

Onze sectoren
Onze sectoren

Ontdek hoe we met hart en ziel ondernemen voor al onze klanten

NIEUWS

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier