Wat krijg je als je twee partners samenbrengt die beide een grote waarde hechten aan innovaties? Een technologisch dream team! Bert Vanderhallen is technisch verantwoordelijke bij Limtec, het opleidingscentrum van de metaalsector, en vertelt over de goede samenwerking met Cooltech.

“Dé sterkte van Cooltech? Probleemoplossend denken”

Bert Vanderhallen - Limtec

Van theorie naar praktijk

Bert: “Toen we verhuisden naar onze nieuwbouw op het Wetenschapspark in Diepenbeek, wilden we natuurlijk alle state-of-the-arttechnologieën implementeren. Cooltech heeft voor ons de volledige HVAC-installatie gebouwd: de koel- en verwarmingsinstallatie en ook de ventilatie voor een optimaal klimaat in het gebouw. We gebruikten op voorhand in onze leslokalen alle materialen die hier nu ook geïnstalleerd zijn. Zo zijn bijvoorbeeld de kleppen en het regelmateriaal dat we als didactisch lesmateriaal gebruikten nu in de praktijk uitgevoerd.”

Vlotte samenwerking

“De samenwerking is heel goed verlopen. We hebben in het begin enkele keren samengezeten om het concept uit te werken. Cooltech is heel sterk in het probleemoplossend denken en heeft een team van zeer bekwame medewerkers. Als er problemen zijn, contacteert Cooltech vrij snel de fabrikanten om dan tot een gezamenlijke oplossing te komen.”

SOORTGELIJKE PROJECTEN

Bekijk onze andere projecten!

OVER ONS

Onze sectoren
Onze sectoren

Ontdek hoe we met hart en ziel ondernemen voor al onze klanten

NIEUWS

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier