In 2016 koos ToyChamp voor het eerst voor een HVAC-oplossing in een van zijn 31 winkels in België en Nederland. Ondertussen is bijna elk filiaal geüpdatet met een HVAC-systeem dankzij partner Rob Air. Frank Nolmans, bestuurder van ToyChamp, over een vlotte samenwerking van ondernemer tot ondernemer.

“Rob Air heeft maar een half woord nodig én staat zelfs in het weekend paraat”

Frank Nolmans - Toychamp

Groener en goedkoper

“Vroeger werkte de verwarming van al onze winkels op gas, maar in 2016 hebben we beslist om over te schakelen op HVAC. Enerzijds omdat het steeds warmere zomers werden en het zo behaaglijker te maken voor onze klanten en medewerkers, anderzijds om onze impact op het milieu te verkleinen. We zijn toen gestart met één winkel als proefproject. Na een jaar getest te hebben, waren we overtuigd van de voordelen van HVAC: groener, minder CO2, een lagere energiefactuur ... Nadien zijn we systematisch bij elke nieuwe winkel of renovatie HVAC beginnen inrichten met Rob Air als partner. Ondertussen zijn bijna alle winkels onder handen genomen.”

Ondernemen op buikgevoel

Frank: “Via een ander zakelijk contact ben ik in contact gekomen met Rob Air. Nadat ik Roberto belde om een afspraak in te plannen, stond hij een paar dagen later al voor de deur. Ik voelde meteen een klik! Na een halfuur gebabbeld te hebben, hadden we al een mondelinge overeenkomst voor het HVAC-systeem van de eerste ToyChamp-winkel in Maasmechelen. Hij is een ondernemer in hart en nieren en schiet meteen in actie: aan een half woord heeft Rob Air al genoeg om de HVAC van een nieuw filiaal uit te werken.”

Topservice, zelfs in het weekend

“Van in het begin genoten we van een fantastische service van Rob Air. Ze staan altijd paraat bij problemen, ook in het weekend. Het gebeurt natuurlijk weleens dat de airco uitvalt op een zaterdag wanneer de winkels open zijn, maar na één telefoontje staan ze hier al meteen met een oplossing.”

SOORTGELIJKE PROJECTEN

Bekijk onze andere projecten!

OVER ONS

Onze sectoren
Onze sectoren

Ontdek hoe we met hart en ziel ondernemen voor al onze klanten

NIEUWS

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier