25 jaar geleden stond de wereld van HVAC nog in zijn kinderschoenen. Vandaag staan we een pak verder. Innovatie beheerst onze visie. Met welke trends en ontwikkelingen binnen de sector zijn we nu al actief bezig en wat is er nog op komst?

Eerst naar hybride

Verwarmen, koelen en ventileren. Alles wordt groener en duurzamer. Dat is nodig als je weet dat het grootste deel van het energieverbruik van een gebouw naar de HVAC-toepassingen gaat. Maar alles evolueert eerst via hybride tussenstappen met de nadruk op optimale, efficiënte en groenere oplossingen binnen een perfect geïsoleerd gebouw.

 

Slimme meet- en regeltechnieken

Hoe meer we meten, hoe meer we weten en hoe bewuster we worden over ons verbruik. Geavanceerde meet- en regeltechnieken gaan nog een stap verder. Door te vereenvoudigen en te optimaliseren, zorgen wij voor meer controle en betere automatisering zodat een gebouw efficiënter en duurzamer kan werken.

Real time monitoring

Problemen oplossen is fijn, ze voorkomen is geweldig. Door de parameters van onze installaties uit te lezen vanop afstand kunnen we nu al een betere inschatting maken van het (potentieel) probleem en op voorhand dit oplossen. Op deze manier kunnen we de levensduur van de geïnstalleerde systemen drastisch verlengen, het energieverbruik verlagen en onze klanten ontzorgen. En ons extra focussen op de grote prioriteiten en zo efficiënter werken.

 

Virtual assistance

Een 3D-meettoestel dat elk hoekje van een ruimte tot op de millimeter in kaart brengt en die alle materialen, afmetingen en vermogens vooraf bepaalt en berekent. En je zo bijvoorbeeld in staat stelt om een hele ruimte prefab op te bouwen, inclusief technische voorzieningen.

Het zijn maar enkele van de virtuele en digitale ontwikkelingen die ons straks helpen om foutenmarges verder sterk te verkleinen, sneller te werken en dus ook kosten te besparen voor onze klanten.

Gerelateerde verhalen

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier