Pure Air profileert zich door consequent een goede service te verlenen aan haar klanten. Duidelijke communicatie en een vlotte terugkoppeling spelen hierbij een grote rol.

De uitbreiding naar een eigen productiehal zorgt ervoor dat ze grotere hoeveelheden kunnen stockeren. Dat heeft 2 grote voordelen: enerzijds kunnen ze nu hun klanten voorzien op kortere termijn en anderzijds kunnen ze nu betere aankoopprijzen onderhandelen wat uiteraard ook een voordeel is voor de klanten.

Zo hebben ze alle galva buizen en hulpstukken tot ├ś 500 steeds op voorraad. Dit zorgt voor een veel grotere flexibiliteit om te leveren.

Uiteraard wordt voldaan aan de classificatie kanalen (A - B - C - D).

Werkwijze

Staal wordt op rol aangekocht in groottes van gemiddeld 2.250 kg. Onze standaard rechthoekige kanalen hebben een dikte van 0,6 mm, 0,8 mm of 1 mm.

Deze coils met het opgerolde bandstaal worden aan de kanalenstraat gehangen om hieruit de benodigde platen te snijden. Ze hebben steeds een maximale breedte van 1.500 mm en een maximale lengte van 3.000 mm.

We kunnen deze platen via een computergestuurde plasmasnijmachine in de gewenste vormen verwerken. Dat verhoogt onze effici├źntie en vermindert ons verlies aan productiemateriaal.

Een volgende machine zorgt voor de versteviging van de vormstukken door een Nulocklangsnaadverbinding. Bij de standaard rechte kanalen verzorgt de Pittsburg de luchtdichte naadverbinding.

Voor het plaatsen van de kaders gebruiken we de clinchmachine. Deze afwerking wordt met de hand uitgevoerd zodat overbodige perforaties uitgesloten worden maar wel de nodige stevigheid kunnen voorzien.

Gerelateerde verhalen

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier