Waarom Cooltech?

“Soms moeten er enkel ventilatieplannen getekend worden, soms moet ik studieplannen optimaliseren en andere keren moet ik dan weer de verwarmingspiping en DX-piping voor commerciële koelingen tekenen. Die verscheidenheid maakt het heel interessant.”

“In een ideale wereld zouden de As-Builtplannen overeen moeten komen met de Build to plannen, maar dat is in realiteit vaak onhaalbaar. Daarom finaliseer ik de plannen nog als het project is opgeleverd. Dat brengt ook wat administratieve taken met zich mee: ik voeg nog de werkbeschrijving, keuringsdocumenten, handleidingen en opstartdocumenten toe, om  zo een finale versie aan de klant te kunnen overhandigen.”

Attitude vs. Ervaring

“Ervaring is belangrijk, maar de attitude en de wil om in je job te groeien is hier nog veel belangrijker! Als je initiatief toont, krijg je hier kansen. Net daardoor kan ik vandaag meer doen dan tekenen alleen. Bij Cooltech geloven ze in al doende leren. Het is duidelijk dat ik hier nog een hele tijd kan verder groeien. Zo wil ik me bijvoorbeeld nog meer bekwamen in engineering, zodat ik de projectleider nog beter kan ontzorgen en bijvoorbeeld zelf diameters van luchtbuizen en piping kan bepalen, of de lengte van elektrische kabels kan berekenen.”
 

Communicatie is belangrijk

"Ik doe mijn werk heel graag, soms kan ik me echt verliezen in mijn werk en dan vliegen de uren voorbij. Het belangrijkste is dat mijn werk af is en dat het goed gedaan is. Ik ondervind dat ook communicatie daar heel belangrijk bij is: ik werk in verschillende situaties - van kantoor tot  werf - met verschillende collega’s samen en moet mijn communicatie daar ook aan aanpassen, niet iedereen is bijvoorbeeld even technisch onderlegd.”
 

Al wordt er bij Cooltech ook regelmatig over iets anders dan het werk gepraat, stelt Bram gerust: “We spreken ook wel eens buiten de werkuren met het hele team af. We zijn al gaan muurklimmen, gaan karten en als we dit kwartaal de doelstelling behalen, dan gaan we lasergamen. Tof! Er heerst hier echt een heel goede sfeer!

Ben jij ook een technisch tekenaar die meer wil doen dan tekenen alleen? Dan word jij misschien wel Bram zijn nieuwe collega.

Gerelateerde verhalen

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier