Aan de slag gaan bij Climagroup is geen jobkeuze, maar een carrièremove. Daarin willen wij maar al te graag ondersteuning bieden. En hoe kunnen we dat beter doen dan met onze gespecialiseerde interne opleidingen? Wij hebben immers alles in eigen huis om de beste kennis en kwaliteit op de markt te bieden. Laten we je even meenemen naar ons opleidingslokaal.

Try-out Corner

Hier kunnen onze medewerkers naar hartenlust HVAC-installaties ontmantelen en ontleden. We stomen hen hier ook klaar voor praktijkexamens. Ze leren braseren, hebben elektrische borden ter beschikking en maken kennis met de volledige werking van de installatie.

Installation Corner

Leidingen lassen is één ding, ze plaatsen is weer iets anders. In dit gedeelte van het opleidingscentrum leren onze collega’s alles monteren en isoleren. We laten de leidingen bewust blootliggen, zodat iedereen het resultaat kan bekijken en bespreken.

HVAC Corner

In deze uitgebreide ruimte integreren we verschillende buiten- en binnenunits, wand-, vloer- en plafondmodellen, in split-, multisplit- en VRF/VRF-configuratie. Hier proberen we de werkelijkheid zo goed mogelijk na te bootsen. We simuleren realistische fouten, die de werknemer in opleiding moet achterhalen, oplossen en uiteindelijk leert voorkomen in de toekomst. Preventie is de sleutel.

Cooling Corner

Van de bekende diepvriesboxen met stekker tot supergeïsoleerde koelcellen met complexe aansturingscentrales: tijdens de opleidingen leert iedereen werken aan installaties op verschillende gassen. Dat gaat van het herstellen van koelceldeuren tot het exact afstellen van pressostaten en het kalibreren van voelers. Telkens met de nadruk op een maximale levensduur en een zo energievriendelijk mogelijke oplossing.

Configuration Corner

Natuurlijk moet elke installatie perfect ingeregeld worden. We leren onze medewerkers werken met de meest gebruikte meet- en regelsystemen. Zo zijn ze optimaal voorbereid op elke situatie.

Gerelateerde verhalen

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier