Aan de slag als projectleider?

Helm op, rolmeter bij de hand en telefoon tegen het oor. Zo ‘wapent’ een projectleider bij Pure Air zich voor een drukke werkdag. Cas: “Dat klopt (lacht). Mijn toolkit en gsm zijn onmisbare onderdelen van mijn outfit. Het is belangrijk dat ik vlot bereikbaar ben, zodat ik mijn mensen op de werf kan helpen waar nodig. Veel momenten van rust zijn er niet, maar dat maakt de job net zo tof! De taken zijn zo divers dat er altijd wel iets gedaan of geregeld moet worden. Ik ben non-stop met mijn job bezig: ik sta ermee op en ga ermee slapen.”

Waarom Pure Air?

“Toen ik bij Pure Air begon, was er nog geen sprake van Hasco Invest. Nu we deel uitmaken van een grotere groep merk ik toch wat verschillen: het brengt niet alleen werkzekerheid met zich mee, maar we profiteren nu ook van de personeelsvoordelen die bij zo’n holding horen. Dat is mooi meegenomen! Het is ook fijn dat we voor grote projecten beroep kunnen doen op de andere HVAC-collega’s. Lijkt een strakke deadline moeilijk haalbaar? Dan is hulp nooit veraf! Op één werf staan er dan ook vaak camionettes van Pure Air, Cooltech én Borcalor.”

Afwisseling
“Al breng je je tijd lang niet alleen maar op de werf door. Je zit ook vaak op kantoor, waar je plannen leest, bestellingen plaatst, orderlijsten opmaakt, … Je moet meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht houden. Het is wel fijn dat je hier de vrijheid krijgt om je dag zelf in te delen: soms doe ik al mijn kantoorwerk gewoon van thuis uit. Dat vertrouwen doet deugd. Zolang mijn werk goed gedaan is, is iedereen tevreden.”

‘On the job’
“Elke werf brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee, maar door de ervaring die ik doorheen de jaren opbouwde, kan ik - samen met mijn mensen - op heel wat problemen anticiperen. Het grootste deel van mijn job als projectleider leerde ik trouwens ‘on the job’. Dat typeert Pure Air: ervaring is hier niet het belangrijkste, de wil om te leren wel. Wie voldoende drive en interesse toont, kan het hier heel ver schoppen.”

Buiten de uren
“Het wij-gevoel is hier heel groot! Ook buiten de uren zien we elkaar regelmatig. Op vrijdag gaan we vaak ‘een pint drinken’ en in de zomer organiseren we wel eens een barbecue. De gezinsdagen en de start van het bouwverlof die gepaard gaat met een toffe activiteit zoals karten, boogschieten,… zijn tof voor een jong team zoals het onze!”

Zie jij jezelf net zoals Cas aan de slag gaan als projectleider bij Pure Air? Stel je dan snel kandidaat en wie weet sta jij binnenkort op één van onze werven.

Loop je ook warm voor een job bij Climagroup?
Bekijk onze vacatures

Meer verhalen

Uitbreiding productiehal
Uitbreiding productiehal
Technisch tekenaar met extra
Technisch tekenaar met extra