Practimed

Practimed is een medisch centrum met 2 vestigingen in Tessenderlo en Bree. In 2018 werd het nieuwe gebouw in Bree gezet, waarbij de HVAC van het gebouw aan Rob Air werd toevertrouwd. Guy Borghs, facility medewerker bij Practimed, licht toe hoe Rob Air het comfort van patiënt én medewerker verhoogde.

“Rob Air in 3 woorden: vriendelijk, snel en professioneel”

Ventilatie als meerwaarde
Guy: “In het nieuwe gebouw in Bree heeft Rob Air de volledige airco-installatie geplaatst op het gelijkvloers, waar de polikliniek zich bevindt, en op de eerste verdieping met kantoren. Op de eerste verdieping worden de toestellen ook gebruikt voor het verwarmen van de kantoorruimtes en de aula, want er is boven geen vloerverwarming aanwezig. Deze nieuwe installatie zorgt voor een verhoogd comfort voor de patiënten, medewerkers en specialisten. Zeker in vergelijking met het oude gebouw, waar de koeling en ventilatie vrij beperkt was. Bovendien heeft Rob Air het volledige gebouw voorzien van ventilatie, wat zeker in coronatijden een belangrijke meerwaarde is.”

Topservice voor, tijdens en na
“Zowel voor, tijdens als na de installatie hebben we steeds een goede en duidelijke samenwerking gekend. Tijdens de werfvergaderingen op voorhand is de afstelling van de installatie duidelijk besproken en op maat van onze noden bijgestuurd. Alles is uitgevoerd volgens de offerte en aanpassingen werden gedaan volgens vraag. Tijdens de installatie is er door de architect nog een wijziging gevraagd die Rob Air op korte termijn heeft doorgevoerd en waarvoor een correcte prijs tegenover werd gesteld. Daarnaast is er nog een extra aircotoestel geplaatst vlak nadat het project was opgeleverd. Ook hier zijn correcte prijzen toegepast en heeft Rob Air de werken met een strakke deadline opgeleverd.”

Vlotte vakspecialisten
“De werfverantwoordelijke van Rob Air kent duidelijk zijn vak! Voor ons was het niet onbelangrijk dat er steeds een vlotte en vriendelijke samenwerking was. Gezien de flexibele samenwerking, de strakke deadline die ze gehaald hebben en de goede service achteraf, zou ik Rob Air zeker aanraden!”

Climagroup bestaat uit zeven bedrijven die de handen in elkaar hebben geslagen om hun passie, ervaring en knowhow te delen. Cooltech, Borcalor, Rob Air, Pure Air, De Noyette, Milieu & Koeltechniek en Climabel behouden elk hun eigen karakter en staan samen sterker klaar voor de klant onder de naam Climagroup.

Meer referenties

Jessa Ziekenhuis Hasselt
Jessa Ziekenhuis Hasselt
WZC Kouterman
WZC Kouterman