Marivaux

Uitgevoerd door Climabel

Hotel Marivaux is een viersterrenhotel in het kloppende hart van Brussel. Bij de uitbreiding van het hotel werd beroep gedaan op Climabel voor de complete opzet van de airco’s, ventilatie en verwarmingssystemen. De verbouwing omsloeg 41 nieuwe kamers. Een serieuze klus. Gelukkig kon Marivaux en CEO William Yang rekenen op een betrouwbare partner.
Een Hotel van uit de films

William: “Hotel Marivaux is een multidisciplinair hotel bestaande uit 136 kamers en negen seminarie-, conferentie- en banketzalen voor evenementen. Hotel Marivaux is in feite een voormalige bioscoop die volledig is omgebouwd tot hotel. We hebben de identiteit van de cinema behouden doorheen het hotel. Dat zie je onder andere in de decoratie van de kamers en de namen van de seminarie- en banketzalen.

41 nieuwe kamers

William: “Onlangs werd het hotel uitgebreid met 41 kamers aan de kant van de Boulevard Adolphe Max. Het was een verbouwing van een oud gebouw en Climabel hielp ons bij de complete opzet van de airco’s, ventilatie en verwarmingssystemen voor deze nieuwe kamers. “

Climabel, kennis van HVCA en hotels

William: “Wij deden beroep op Climabel omwille van hun expertise omtrent alles HVCA-gerelateerd. Daarnaast beschikken zij ook over veel deskundigheid en expertise in de hotel business. Dit maakte van hen de ideale partner.

Een budget en oplossing op maat

William: “Er waren veel voordelen verbonden aan de samenwerking met een expert als Climabel. In de eerste plaats hebben wij kunnen besparen op de bouwkosten. Climabel bracht namelijk een goedkopere oplossing aan dan de welke door de hoofdaannemer was voorgesteld. Ten tweede was de voorgestelde oplossing volledig haalbaar en in lijn met de installaties die reeds aanwezig waren in het gebouw.

Dit maakt het dagelijks beheer veel gemakkelijker gezien we met dezelfde soort apparaten en systemen kunnen werken als daarvoor. Bijvoorbeeld om de temperaturen in de kamers te regelen. “

Een partner om aan te raden

We werken al sinds het begin met Climabel en tot nu toe zijn we erg tevreden. Ik zou Climabel aanbevelen aan andere hoteluitbaters in Brussel of België voor hun betrouwbaarheid en hun snelle reactie op storingen. Alsook hun expertise op vlak van nieuwe (hotel) projecten.

Climagroup bestaat uit zeven bedrijven die de handen in elkaar hebben geslagen om hun passie, ervaring en knowhow te delen. Cooltech, Borcalor, Rob Air, Pure Air, De Noyette, Milieu & Koeltechniek en Climabel behouden elk hun eigen karakter en staan samen sterker klaar voor de klant onder de naam Climagroup.

Meer referenties

Hashotel
Hashotel
Sofitel
Sofitel
Radisson Blue Brugge
Radisson Blue Brugge