La Fleur du Pain

Uitgevoerd door Climabel

De samenwerking tussen Climabel en de artisanale bakkerij ‘la Fleur du Pain’ illustreert het belang van een betrouwbare HVCA-partner. Een partner op wie je elk uur van de dag op kunt rekenen.

Laurent Richard is oprichter en eigenaar van de artisanale bakkerij la Fleur du Pain. Zoals de naam al aangeeft is de bakkerij gespecialiseerd in Franse producten, zoals de typische Franse ‘Baguette’.  La Fleur du Pain bestaat al 31 jaar en sinds 2012 werken ze samen met Climabel.
Van een opdracht naar een vaste partner

Laurent: “We hebben in 2012 voor het eerst beroep gedaan op Climabel voor de opmaak en installatie van de afzuiginstallatie van onze ovens. We waren zeer tevreden met de installaties en de samenwerking. Niet snel daarna vroeger we ook om de airco- en ventilatiegroep aan te pakken.

Weer was het een schot in de roos, dus was het tijd om onze koeleenheden onder handen te nemen. Climabel heeft toen voor ons een reeks aan warme en koude vriezers en koelkasten geïnstalleerd. “

Een bakkerij slaapt nooit

Rik Devroede (projectmanager): “La Fleur Du Pain is een onderneming die 7 dagen op 7, 24 op 24 draait. Ze kunnen zich niet veroorloven dat eender welke installatie in panne valt.

Snel handelen

Rik: “Toen onverwachts een grote koelinstallatie in panne viel bij La Fleur du Pain, werden wij als specialist in HVAC meteen gecontacteerd. We moesten snel reageren en onmiddellijk een oplossing vinden.

We kwamen eerst met een tussenoplossing voor de korte termijn. Vervolgens hebben we de complete installatie vervangen als structurele maatregel. “

Topservice, elke dag van het jaar.

Laurent: “We zijn enorm tevreden van de diensten van Climabel. Zeker over hun 7 op 7 service, 365 dagen per jaar. Hun pechservice is enorm effectief.

De vertrouwensband is er, en er is geen reden om te veranderen van partner. We hopen dat we nog jaren kunnen samenwerken."

Climagroup bestaat uit zeven bedrijven die de handen in elkaar hebben geslagen om hun passie, ervaring en knowhow te delen. Cooltech, Borcalor, Rob Air, Pure Air, De Noyette, Milieu & Koeltechniek en Climabel behouden elk hun eigen karakter en staan samen sterker klaar voor de klant onder de naam Climagroup.

Meer referenties

Maison Mathis
Maison Mathis
Carrefour
Carrefour