Op de grote ring van Hasselt kan je al twee jaar inkopen doen in de Albert Heijn, ToyChamp, Jysk en Action. Winkelcomplex Plaza’h is een succesvolle samenwerking tussen Willy Naessens, Kolmont en Cooltech. Thomas Bos, projectleider bij Willy Naessens, aan het woord.

“Ondanks de strakke timing hebben we toch een mooi resultaat kunnen neerzetten”

Thomas Bos - Willy Naessens Group

Service van begin tot einde

Thomas: “Het project Plaza’h is een samenwerking tussen Willy Naessens als hoofdcontractant, Kolmont en Cooltech als hoofdverantwoordelijke van de technieken. Cooltech heeft voor ons de volledige HVAC-installatie verzorgd van begin tot einde. Dat wil zeggen het meedenken over, het opstarten van en de volledige uitvoering van het project op de werf.”

Een woord is een woord

“De tijdspanne waarin we dit project hebben gerealiseerd, was vrij kort. De riemen waren dus altijd zeer strakgespannen en het was ook belangrijk om snel en duidelijk te beslissen. Gelukkig verliep de samenwerking zeer vlot. De communicatie tussen de partners was heel open onder het motto ‘een woord is een woord’. We hebben altijd goede afspraken met elkaar gemaakt en continu samen gezocht naar oplossingen en mogelijkheden door de timing, de planning én de kwaliteit te garanderen. Op een aanzienlijk korte tijd met veel tegenslagen en weercondities hebben we toch iets moois kunnen bouwen.”

SOORTGELIJKE PROJECTEN

Bekijk onze andere projecten!

OVER ONS

Onze sectoren
Onze sectoren

Ontdek hoe we met hart en ziel ondernemen voor al onze klanten

NIEUWS

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier