La Fleur du Pain is een artisanale bakkerij in Brussel. Koeling en ventilatie zijn vanzelfsprekend cruciale elementen in het productieproces. In 2012 riep La Fleur du Pain voor het eerst Climabels hulp in om een nieuwe afzuiginstallatie van de bakovens te installeren. Daarna waren de airco en ventilatie aan de beurt, en tot slot de koeleenheden.

“We hebben een vertrouwensband opgebouwd”, zegt Laurent Richard van La Fleur du Pain, “Waarom zouden we dus ooit van partner veranderen?”

“We zijn vooral onder de indruk van de snelheid waarmee Climabel schakelt. De service is echt ongezien.”

Laurent Richard - La Fleur du Pain

24/7 service en snelle noodoplossing bij panne

La Fleur du Pain draait 7 dagen op 7, 365 dagen per jaar, en dat dag en nacht. Wanneer in zo’n bakkerij de koeleenheden uitvallen, is dat een echte ramp.

En toch gebeurde het: een oude koelinstallatie begaf het. Climabel kwam meteen ter plaatse. We zochten meteen een tijdelijke oplossing om de koeling niet te onderbreken. Na enkele dagen hebben we de hele koelinstallatie door een nieuwe vervangen.

“We zijn vooral onder de indruk van de snelheid waarmee Climabel schakelt”, zegt Laurent Richard van La Fleur du Pain. “De service en pechverhelping zijn echt ongezien.”

“We hebben een vertrouwensband opgebouwd met Climagroup. Waarom zouden we ooit van partner veranderen?”

Laurent Richard - La Fleur du Pain

Industriële koelinstallaties

La Fleur du Pain koos voor Climabel omdat het gespecialiseerd is in industriële koelinstallaties, ook voor grotere productiebedrijven.

Climabel, en andere leden van Climagroup, produceren en plaatsen gecertificeerde en brandbestendige luchtkanalen. Voor de koeling van voeding tijdens productieprocessen werken we onder andere op basis van bodemwarmte met hernieuwbare energie.

Oplossingen voor industriële koeling bedenken we altijd samen met de klant. We streven daarbij naar de perfecte balans tussen de duurzaamheid en de kostprijs van de installatie.

SOORTGELIJKE PROJECTEN

Bekijk onze andere projecten!

OVER ONS

Onze sectoren
Onze sectoren

Ontdek hoe we met hart en ziel ondernemen voor al onze klanten

NIEUWS

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier